2024 |
|
Link :: 01.03.2005 :: 23:31 Link :: 05.03.2005 :: 19:56 [*] Dzis Czochrun siedzi w celi i wspomina dawne dni napisala do papieza bardzo dlugi list swiateczna wyslala kartke do samego prezydenta lecz nikt o niej dzis nie mowi nikt o niej nie pamieta... Zapal swieczke... Komentuj(3) Link :: 07.03.2005 :: 09:33 I want you to know I love the way you laught cause i broken?? maybe.... Gdzie Jagutka? Ktoś ja widział? chcę się do niej przytulić A Milena? Wruciłaś już?? Jesteście najlepszą paczką na świecie. Dziękuje za wspaniałe chwile z wami :) Kai Komentuj(4) Link :: 10.03.2005 :: 15:55 I SKAlaski zmulały... Powiedziały to co czują... Powiedziały to co myślą... Powiedziały o tym czego chcą... Powiedziały wiele rzeczy... Ale chyba się rozumieją... W końcu SKAlaski są do siebie podobne... Chociaż troche podobne... Ale było fajne... Ze SKAlaskami zawsze jest fajnie... Bo jak inaczej mogłoby byc? Komentuj(4) Link :: 12.03.2005 :: 11:40 I oglądaliśmy "Nad Niemnem". Pedofil, Justysia, pan z Paryża, dzieci, które wróciły z powstania. Jeszcze 15 minut! 115 chciałaś powiedzieć... Wyciagnęli mnie do Magnata. Ale nie będziesz się dołować? Postaram się. Będziesz taka, jak wcześniej? Nic nie będzie takie, jak wczesniej, ale się postaram. No, to dobrze. Mam koraliki. Dziękuję, Gerduś. I dziękuję, że się tak szybko poderwałaś i mnie przytuliłaś. Ha! Kai nie wie, co robi i pożyczył mi gitarę. Zaraz pewnie przeszukam stronki w poszukiwaniu tabów i zacznę brzdąkać. Dziękuję, że mnie podtrzymujecie na duchu. Że nie pozwalacie mi zwariować. Komentuj(3) Link :: 13.03.2005 :: 19:06 PONIEDZIAŁEK, a w poniedziałek.... SANDWICH TIME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Milena przygotuj się na wielkie jeszcze większe i widowiskowe ŚCISKANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hyhyhy Tak Jagutko to jest świetny plan KAi Komentuj(10) Link :: 20.03.2005 :: 19:56 Bardzo ubolewam nad tym ze niektorzy juz sie szykuja... A mnie nikt zapewne nie zaprosi. Ewentualnie dzien przed wyjazdem zapytaja czy chce jechac z nimi lub po powrocie powiedza "Bylo swietnie dlaczego nie pojechalas z nami?" Zmagania historyczne i silowe. Tak, bedzie mi tego barkowalo. Bedzie mi brakowalo swiadomosci ze "Marchewki" sa najlepsze i tego uscisku dloni przy odbieraniu nagrody. I ze nie wejde do zadnych podziemi ani na wieze by przelamac swoj lek.. Ze nie przejde 80 kilometrow ze swidomoscia ze marnuje na to caly dlugi weekend. Ze nie zobacze tylu miejsc, nie dowiem sie tylu rzeczy, nie spotkam tylu ludzi. Chyba tylko raz w zyciu mozna zajac pierwsze i drugie miejsce dostac za to 6 z historii i zawalic egzamin gimnazjalny... Tak duzo rzeczy mozna zrobic tylko raz w zyciu... Dlaczego jest mi z tego powodu przykro? Do trzech razy sztuka. Za trzcim i juz ani razu wiecej? A tak bardzo bym chciala. Nawet nie zauwazylam ze weszlismy do Uni... Wiec co bedziemy robic w dlugi weekend? Ten na poczatku maja??? Patrolowa "P. Marchewek" Komentuj(8) Link :: 25.03.2005 :: 12:23 Bylismy na koncercie... Poczatkowo humorki nam dopisywaly... Bylo fajnie... Potem... Dziwna sytuacja... Przykro... Nie nadajemy sie... I co dalej? Dobra juz nic... Koncze.. Komentuj(6) |