![]() |
||
2025 |
|
Link :: 01.02.2005 :: 23:19 Link :: 03.02.2005 :: 00:32 I pojedziemy na Woodstock! Będziemy spali w jednym namiocie i będziemy mieli ludzi obok siebie! A ja później będę chodził i zbierał różne dziwne rzeczy, które ludzie zostawią! Może bedziemy jeździć po Polsce? Ja chce do Krakowa! Ja do Poznania! Do Trounia też pojedziemy, prawda? W Toruniu mają pyszne pierniki! Podbijemy rynek i wszyscy bedą nas kochać. Te tłumy fanów. Ale my w siebie wierzymy. A jak to nie wypali? Wypali, zobaczysz. SKAlaskom miałoby się nie udać? Przebierzmy się za paniusie. Może lepiej za hippiski? Dobra, za hippiski. Ale ona by fajnie wyglądała, jako Marylin Monroe... No tak, tylko aż tak jej włosów nie zakręcisz. Poza tym ja bym sie źle czuła jedyna taka wystrojona. Dobra. To wszyscy jak hippisi. Ale sie jutro wybawimy. Zaszalejemy! I zapomnimy, co złe... Będzie fajnie! Ba! Bo my jesteśmy fajne i z nami zawsze jest fajnie! Komentuj(3) Link :: 04.02.2005 :: 13:44 Mamo, on mnie bije! Nie klockuj mnie! Nie bij konia! A koniem mogę? Ja przyszłam tutaj spać, a on mi nie daje! Mam konia i nie zawacham sie go użyć! A ja mam świnię! Nie bij jej butem, bo będzie głupia. To można być bardziej? A masz, a masz! Mamo! Mamo! Ratuj! On mnie łaskocze! Nie, nie, nie, nie, nie! Klocek. Zabierz go! Ja sie go boje! Komentuj(9) Link :: 09.02.2005 :: 11:42 Przyszli po mnie. A nie spodziewałam się. Dziękuję. Stęskniłam sie za Wami, wiecie? Nie widzieliśmy się dwa dni i się stęskniłam. Zresztą wiecie, mówiłam Wam. Komentuj(6) Link :: 10.02.2005 :: 16:06 NIeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... Sol chyba pójdzie do magnata!!!!! Co ja będę robił? ja kasy ni mam zostanę sam????? eehhhhh...... bu.... O! on też nie ma!!... A jednak będzie miał bu..... zostanę sam Kai Komentuj(3) Link :: 10.02.2005 :: 23:34 Ja napisze!!! Humory mielismy w kratke chyba wszyscy... (Ale nie w SKrAtke!!) Powstaly dwie nowe piosenki i duuuuuuzo rysunkow! Zly pan barman co dowodu rzada! Oooo roni, roni makaroni!! I szybko szybko na tramwaj!! Tramwaj co jedzie do lozeczka, do krainy marzen, snow.. Tylko do mnie zaden tramwaj nie jedzie ![]() Ogolnie? Chyba pozytywnie ![]() Czochrunek ![]() Komentuj(5) Link :: 13.02.2005 :: 15:07 leca na nas planety wszystkie pomarancze kupie ci Sol ![]() Komentuj(5) Link :: 13.02.2005 :: 16:06 kto sie dal nabrac ![]() jakos tak pomyslalem o naszym blogu i postanowielm cos skrobnac ![]() jak wychodzilem po kratkach na zime zobaczylem kruka na samochodzie poznalem dluzsza drobe ale udalo mi sie zdobyc cenna rzecz a potem to zimno.. musialem wrocic Sol ![]() Komentuj(6) Link :: 16.02.2005 :: 18:44 Nieeeeeeeeee Nie ma was!!!!!! Nie ma Czohruna Mileny JAGODY!!!!!!!!! Jesteście w Poznaniu Co ja teraz zrobię?? Poczekam na was do jutra.... Jagutka obiecała mi że wruci..... Trzymam ją za słowo ![]() Komentuj(6) Link :: 23.02.2005 :: 22:50 Chcę film o miłości. Nieszczęśliwej. Chcę płakać. Ja też. I ja. To co? Wypożyczacie film, oglądamy u mnie? Słodkości, herbata, chusteczki... Nie wiedziałyśmy jaki film wybrać. Czyli nie macie? Mamy. Dwa. No co Ty? Nie słyszałaś o *Ławeczce*? Nie... A ja słyszałam. Ale o tym drugim nie. Przypomniało mi się, jak wchodziłam na murek w Magnacie. Haha! Ej, no nie śmiejcie się, miałyśmy płakać! *Jestem jaki jestem? Co to ma znaczyć?* Michał Wiśniewski! Stawiasz mi colę po szkole! Nie lubię polskich filmów. A ja lubię. Bo wydają się mądre. No właśnie. Dlatego ich nie lubię. To oni byli ze sobą, czy nie? No właśnie nie wiem... On wyjechał. A do mnie ksiądz powiedział kiedyś *Muminie*! Czochrun Ty Muminie! SKAlaski płaczą przy filmiSKAch. Komentuj(6) Link :: 28.02.2005 :: 09:20 Jestem... właśnie kim jestem? Sam nie wiem... Otaczają mnie problemy ludzkie i nieludzkie... Czy ktoś mnie słyszy? Czy ktoś słyszy wołanie o pomoc? Wołam Cię... Potrzebuje ciepła i Miłości... I tak jej nie dostaję... Może nie zasłużyłem? Czy ktoś mnie słyszy? Kto mnie pokocha? Nikt...? Kai... Komentuj(2) |